50 de antreprenori au luat parte la prima editie a Academiei Mintilor Creative

Prima editie a Academiei Mintilor Creative, programul de educatie financiara si antreprenoriala lansat de UniCredit Bank, a avut loc la finalul lunii aprilie.

In cadrul acestui eveniment, 50 de minti creative, care au ca obiectiv lansarea sau dezvoltarea propriei afaceri, au luat parte la cursuri sustinute de peste 25 de mentori, specialisti in domenii necesare antreprenorilor.

“In Berlin, industriile creative genereaza venituri de circa 16 miliarde de euro anual. România are un potential urias in aceasta zona. In schimb, antreprenorii care vor sa schimbe regulile jocului au nevoie substantiala de indrumare si know-how. Acesta este motivul pentru care ne-am luat angajamentul de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Academia Mintilor Creative este un program pornit din valorile care constituie ADNul UniCredit Bank – de a le usura viata clientilor nostri, de a ne respecta promisiunile facute catre ei si de a-i sustine pe cei care contribuie activ la dezvoltarea societatii”, a declarat Rasvan Radu, Country Chairman UniCredit in România si CEO al UniCredit Bank.

Prima editie a Academiei Mintilor Creative a adus impreuna antreprenori din diverse zone – de la productie de bijuterii la studiouri de dans, cafenele si ateliere de reparat biciclete, design floral, productie de mobila, arta caligrafica sau studiouri de realitate virtuala.

Antreprenorii au avut acces la mentori specializati, informatii si cursuri menite sa ii ajute in dezvoltarea propriei afaceri – fie ca sunt la inceput de drum sau in procesul de planificare a strategiei de crestere. Au abordat teme precum planificare si strategie de business, marketing si comunicare, aspecte juridice, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, etica de business si finantare de proiecte.

Academia Mintilor Creative este un program de educatie financiara si antreprenoriala organizat de UniCredit Bank. Alaturi de platforma Romanian Stories, Ghidul 24/7 si Pachetul Creativ, Academia Mintilor Creative face parte din platforma UniCredit Bank de sustinere a industriilor creative din România. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-05-08T12:12:05+00:00 May 8th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories