Categorized | COMUNITATE

Asociatia Sansa Ta instaleaza in Buftea primul container colector de haine din judetul Ilfov

foto sansa ta

Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Primaria Orasului Buftea, a pus in folosinta primul container din judetul Ilfov destinat colectarii obiectelor de imbracaminte si incaltaminte. Cu aceasta ocazie, a fost lansata campania „Casa Hainelor – Imbraca un suflet”, ce isi propune sa ofere haine si alte ajutoare persoanelor nevoiase.

“Suntem incantati ca am putut pune in aplicare o idee mai veche – instalarea de containere de haine pentru zonele limitrofe ale capitalei. In Bucuresti exista deja, insa in judetul Ilfov acesta este primul instalat. Speram ca sub umbrela „Casa Hainelor – Imbraca un suflet” se vor aduna cat mai multe astfel de containere in Ilfov si, de ce nu, in cat mai multe judete ale Romaniei”, spune Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

Containerul „Casa Hainelor – Imbraca un suflet” a fost instalat in fața cladirii fostei primarii a orasului Buftea, pe strada Mihai Eminescu nr. 32. Toate obiectele colectate (haine, accesorii, paturi, lenjerie de pat, prosoape, perechi de incaltaminte etc.) vor fi oferite in scop umanitar beneficiarilor Asociatiei Sansa Ta.

In plus, campaniei „Casa Hainelor – Imbraca un suflet” initiata de Asociatia Sansa Ta se vor alatura si alte ONG-uri, care vor aduna haine in scopuri caritabile. Hainele, textilele si incaltamintea vor fi oferite copiilor din centrele de plasament cu care Asociatia Sansa Ta colaboreaza, copiilor din medii defavorizate, familiilor nevoiase, batranilor cu venituri modeste sau persoanelor fara adapost, din Ilfov, din Bucuresti si din tara. Organizatiile non-guvernamentale locale vor distribui aceste ajutoare celor aflati in dificultate. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

Tag-uri: , , , , ,
CRCA
Global Compact Romania
Concordia - brutaria
IMM Responsabil Social
Roalimenta
Concordia 2%
CSR Academy
CSR Nest

Urmareste-ne pe Facebook

august, 2017
L Ma Mi J V S D
« Iul    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031