Categorized | COMUNITATE

Au inceput inscrierile pentru Bursele stART

Livia-Bordeianu, bursieră stART

Provident Financial Romania si Scoala de Valori au lansat, cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale, cea de-a patra editie a programului Bursele stART.

Programul ofera burse anuale, in valoare totala de 150.000 lei, create special pentru tinerii artisti in formare, oferindu-le acestora sprijinul material care ii va aduce mai aproape de marile scene si galerii de arta ale lumii.

In luna septembrie 2017 s-a dat startul inscrierilor la proiectul Bursele stART, prin care 50 de liceeni talentati la muzica, desen sau pictura vor primi burse anuale pentru a-si sustine talentul. De asemenea, tinerii vor avea parte de o serie de ateliere de educatie non-formala in care vor invata cum sa faca din pasiunea lor o cariera de succes.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a pana la a XII-a, inclusiv) talentati la desen, pictura sau muzica, care fac deja parte dintr-un club de muzica, pictura sau desen sau sunt inscrisi intr-o institutie scolara de profil din Romania si au castigat premii la concursuri nationale sau internationale.

Concret, Bursele stART ofera 50 de burse, astfel:

  • 15 burse in valoare de 2.200 de lei fiecare, la pictura;
  • 15 burse in valoare de 2.200 de lei fiecare, la desen;
  • 20 de burse in valoare de 4.400 de lei fiecare, la muzica.

Bursele sunt anuale si vor fi acordate lunar in perioada ianuarie-decembrie 2018. Cu ajutorul lor, adolescentii isi pot achizitiona materiale, instrumente si echipamente necesare cultivarii talentului si vor putea participa la concursuri nationale, expozitii, concerte sau vor putea urma cursuri de perfectionare in domeniul artistic ales. Bursierii vor beneficia si de consiliere pentru dezvoltarea lor profesionala si personala.

Selectia beneficiarilor burselor va fi realizata de catre o comisie care va analiza dosarele de inscriere, pe baza criteriilor de validitate mentionate in ghidul programului. Juriul va fi format din specialisti si profesori romani de arta, reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, membri  Scoala de Valori si reprezentanti Provident Financial Romania. Bursele sunt anuale si vor fi acordate lunar, in perioada ianuarie  – decembrie 2018. (A.D.).

 

 

 

Tag-uri: , , , ,
CSR Nest
Global Compact Romania
IMM Responsabil Social
Concordia 2%
Concordia - brutaria
CRCA
Roalimenta
CSR Academy

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031