BVB si Rotary International sprijina educatia financiara si antreprenoriala

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) impreuna cu Rotary International District 2241 România si Moldova au semnat un acord de parteneriat prin care cele doua institutii vor contribui la dezvoltarea educatiei in arii precum economia, investitiile financiare si antreprenoriatul prin programe de mentorat destinate tinerilor si nu numai.

“Suntem foarte bucurosi pentru ca am semnat acest parteneriat cu Rotary International District 2241 România si Moldova, deoarece acesta continua eforturile noastre pentru imbunatatirea educatiei financiare si pentru incurajarea initiativelor antreprenoriale in România. Incurajam si alte organizatii, asociatii si chiar companii sa urmeze pasii Clubului Rotary si sa isi sustina membrii si angajatii prin participarea la cursuri gratuite de educatie financiara si piata de capital. Impreuna, avem o sansa mai mare de reusita”, a declarat Lucian Anghel, presedintele consiliului de administratie al BVB.

Dupa cum este precizat in acordul de cooperare, pe parcursul anului 2017, Bursa de Valori Bucuresti va organiza o serie de seminarii educationale si intâlniri alaturi de Clubul Rotary, in cadrul carora BVB va prezenta membrilor Clubului Rotary activitatea, proiectele si programele sale. Aceasta implica organizarea de seminarii educationale „Fluent in Finante” in tara, precum si un proiect pilot educational “Invest Quest”, care va fi organizat la Bucuresti in perioada 29 martie – 26 aprilie 2017.

Proiectul Invest Quest va consta in 5 intâlniri, fiecare de aproximativ 2 ore, in care vor fi dezbatute subiecte legate de educatie antreprenoriala si investitii financiare. Printre speakerii proiectului se regasesc: Cristian Logofatu (Director Financiar, Bittnet Systems), Cosmin Malureanu (Director general, Ascendia), Adrian Mitroi (CFA, MBA, Lector universitar), Sergiu Negut (Business Angel) si Dan Rusu (Analist financiar senior, Banca Transilvania).

Seminariile Invest Quest sunt gratuite si se adreseaza tuturor persoanelor, conform motto-ului Rotary „A servi mai presus de sine insusi” prin care rotarienii sustin si ofera societatii initiative culturale, sociale si medicale. (A.D.).

 

 

 

2017-02-28T14:38:39+00:00 February 28th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories