Colectare de rechizite pentru copiii din familii defavorizate la Plaza România

În perioada 1 – 30 septembrie, Plaza România în parteneriat cu organizația Mia’s Children colectează rechizite pentru copiii din familii nevoiașe, pentru care creioanele sau caietele sunt doar un vis.

Clienții care vor să ajute micuții să înceapă anul școlar pregătiți și cu zâmbetul pe buze, pot aduce diverse obiecte școlare la containerul special, amplasat la parterul mall-ului, zona Rotonda. Rechizitele care pot fi aduse de clienți sunt împărțite pe mai multe categorii: scris și desenat (pixuri, carioca, creioane colorate, acuarele, pensule pentru desen, cretă colorată, plastelină); instrumente (rigle, instrumente geometrie, hărți școlare, ascuțitori, gume de șters, corectoare, coperți, etichete); hârtie și organizare (caiete, blocuri pentru desen, rucsacuri, penare, hârtie creponată și colorată).

La finalul campaniei, rechizitele vor fi distribuite de asociația Mia’s Children familiilor nevoiașe. Mia’s Children este o organizaţie non-profit, licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: visul de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați.

Plaza România se implică frecvent în proiecte educaționale, care ajută la dezvoltarea copiilor români. Pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a fost lansată campania de colectare de cărți pentru copiii din familii defavorizate, “O carte de la tine, un viitor pentru ei”, în colaborare cu Salvați Copiii. Până pe 1 iunie, de Ziua Copilului, au fost strânse peste 3.000 de cărți. (A.D.).

 

 

 

 

2018-09-10T15:00:25+00:00 September 3rd, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories