CTP sprijină Hospice Casa Speranței

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Europa de Est, cu o prezență puternică în România, a sprijinit Hospice Casa Sperantei, cu o donație semnificativa. Aceasta este a doua contribuție pe care compania CTP a acordat-o acestei organizații caritabile.

Hospice Casa Sperantei s-a confruntat cu un deficit de 450.000 de euro în bugetul său, datorat în principal creșterilor salariale recente acordate medicilor din sistemul public de sănătate, cat si creșterii salariului minim și altor modificări in Codul Fiscal.

Graham Perolls, președintele Hospice Casa Sperantei, a afirmat: “Suntem extrem de recunoscători companiei CTP pentru ajutorul generos oferit în aceasta perioada dificila. Aceasta contributie ne creeaza un moment de respiro din punct de vedere financiar, care ne va permite să cautam si sa identificăm si alte surse de venit pentru a închide deficitul actual. Nevoia de îngrijire paliativă în România este imensă și, în prezent, mai puțin de 1 din 10 persoane care au nevoie de acest tip de îngrijire au acces la un serviciu specializat. Nu vrem să reducem serviciile noastre sau să pierdem expertiza personalului medical. Este un moment de impas pentru Fundație.”

“Suntem încântați să ajutăm această Fundatie de caritate care face o muncă excelentă în transformarea vieții copiilor și adulților care se lupta cu boli terminale, și care se confruntă cu o provocare fără precedent în istoria sa de 26 de ani. Sper ca alte companii să ni se alăture în sprijinirea organizației caritabile Hospice pentru ca aceasta sa isi poata susține serviciile vitale”, spune Remon Vos, CEO al CTP. (A.D.).

 

 

2018-07-09T15:34:35+00:00 July 9th, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories