Farmec devine partener oficial al Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Petrom

Farmec, cel mai mare producator de cosmetice din Romania, sustine performanta sportiva in calitate de partener oficial al Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, editia 2017, care va avea loc la Cluj, in perioada 19 – 23 aprilie.

“Pretuim performanta sportiva si apreciem valorile sportului romanesc si de peste hotare. Prin urmare, am fost incantati sa ne implicam in acest eveniment de talie internationala, considerand ca gimnastica este o parte importanta a ADN-ului romanesc si ca fiecare roman rezoneaza cu traditia si reusitele inregistrate in acest domeniu. Avem ocazia de a sustine una dintre cele mai importante competitii sportive chiar la Cluj, orasul in care a inceput istoria Farmec”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Farmec a sustinut si in trecut sportul de performanta, prin implicarea in cadrul unor evenimente importante din domeniu. In anul 2011, Farmec a incheiat un parteneriat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, prin intermediul caruia, brandul Gerovital a fost sponsorul oficial al Echipei Olimpice a Romaniei pentru Jocurile Olimpice din 2012. Demarand campania “Hai sa aducem Romania acasa”, Gerovital a sustinut reprezentantii Echipei Romaniei la Londra, prin donarea a 1% din totalul vanzarilor din perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011. (A.D.).

 

 

 

2017-04-10T13:03:05+00:00 April 10th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories