Groupama a asigurat delegatia Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Groupama Asigurari, asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a fost din nou alaturi de sportivii care au reprezentat tara noastra la editia de vara a Festivalului Olimpic al Tineretului European, care se desfasoara la Gyor, Ungaria, in perioada 23-29 iulie.

“Groupama Asigurari sprijina performanta, indiferent de domeniu, iar parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman reprezinta un exemplu ȋn acest sens. Suntem incantati ca am fost, din nou, alaturi de sportivii romani, pentru a le asigura continuitatea performantelor la un eveniment atat de important pe agenda olimpica”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare in cadrul Groupama Asigurari.

“Avand riscurile asigurate de Groupama, sportivii romani au putut sa se se concentreze pe atingerea obiectivelor si pe reprezentarea cu succes a Romaniei. Ne bucuram de sprijinul Groupama Asigurari, un partener de ȋncredere, care ne-a susţinut ȋn competiţiile din ultimii ani“, a adaugat Mihai Covaliu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Cei 120 de membri ai delegatiei Romaniei prezente la Gyor – sportivi, antrenori, arbitri si medici – au beneficiat de asigurare medicala de calatorie in strainatate si de asigurare de viata, valoarea totala a primei de asigurare ajungand la aproape 32.000 lei, prima pentru aceasta polita de asigurare fiind compensata prin contractul de tip barter semnat in cadrul parteneriatului durabil cu COSR. Printre riscurile acoperite de polita se numara cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea, tratamentul dentar.

Tinerii sportivi romani au luat startul in opt categorii olimpice: atletism, ciclism, gimnastica, handbal, inot, judo, kaiac-canoe si tenis. La finalul competitiei, delegatia Romaniei a adus acasa opt medalii olimpice, cinci de argint si trei de bronz.

Groupama este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, calitate care a fost reinnoita in iarna anului 2015. Pe parcursul celor 5 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ in sustinerea loturilor Romaniei la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vara de la Londra, in 2012, Festivalul Olimpic si Sportiv European din Romania in 2013, Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci in 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfasurate in Nanjing in 2014, Jocurile Europene de la Baku ȋn 2015 si Jocurile Olimpice de la Rio de anul trecut. Mai mult, Groupama Asigurari a sustinut lotul Romaniei si la editia de iarna a FOTE 2017, si va insoti sportivii olimpici romani care vor participa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-08-02T17:11:31+00:00 August 3rd, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories