Categorized | COMUNITATE

Habitat for Humanity si Telekom sprijina familiile afectate de inundatii

foto TELEKOM-Romania

Asociatia Habitat for Humanity Romania si Telekom Romania vin in sprijinul a 400 de familii din zonele afectate de inundatii prin mai multe interventii pentru a ajuta victimele sa isi reconstruiasca locuintele si a intari capacitatea comunitatilor de a raspunde la dezastre.

Sprijinul oferit celor 400 de familii din localitatile Parjol, Frumoasa si Schitu Frumoasa face parte din proiectul Recladim Speranta, al carui partener principal este Telekom Romania. Au raspuns pozitiv apelului de ajutorare si companiile Saint Gobain, KFC si Grundfos. S-au alaturat initiativei Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Realitatea TV.

“Ne bucuram ca putem readuce speranta pentru familiile afectate de inundatii anul trecut, printr-o serie de interventii punctuale precum realizarea de evaluari tehnice, intocmirea de devize de materiale, livrarea de kituri de interventie si de materiale de constructie necesare reparatiilor. O componenta importanta este campania de informare derulata in comunitatile aflate in zonele de risc, prin care vrem sa crestem capacitatea de a face fata dezastrelor prin educarea locuitorilor in vederea adoptarii unui comportament preventiv”, a declarat Roberto Patrascoiu, Director National Habitat for Humanity Romania.

”Investitia in comunitati este unul din stalpii programului de responsabilitate corporativa a Telekom Romania, iar asigurarea ajutorului in caz de dezastre vine si sustine acest pilon de investitii. Obiectivul Telekom este de a contribui la dezvoltarea comunitatilor durabile, si acest lucru nu se poate face fara a asigura lucruri simple, precum conditii de viata decente”, a completat Ruxandra Voda, Director de Comunicare al grupului de companii Telekom Romania. (A.D.).

 

 

Tag-uri: , , , , , ,
Concordia 2%
CRCA
Roalimenta
CSR Nest
CSR Academy
IMM Responsabil Social
Concordia - brutaria
Global Compact Romania

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031