La Plaza România s-au strâns peste 3.000 de cărți pentru elevii din București

Campania „O carte de la tine, un viitor pentru ei!” organizată de Plaza România în parteneriat cu Salvați Copiii în perioada 23 aprilie – 31 mai, a reușit să colecteze peste 3.000 de cărți pentru copiii din școli unde organizația derulează programe educaționale.

O parte din cărți au fost dăruite pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, la Centrul Educațional 181 al organizației Salvați Copiii, care oferă servicii unui număr de peste 100 de copii pe an, în risc de abandon școlar.

În următoarea perioadă vor fi distribuite si celelalte cărți către alte unități din București care nu beneficiază de fonduri de carte. Obiectivul facilitarea participării la educația preșcolară a copiilor care nu au frecventat grădinița (activități de pregătire preșcolară în perioada verii), programe de prevenire a abandonului școlar (prin care copiii beneficiază de pregătire școlară suplimentară), și programe de integrare/reintegrare școlară.

Proiectul demarat de Plaza România și Salvați Copiii se înscrie în programele educaționale dezvoltate de organizație, cu scopul de a oferi șanse egale la educație și dezvoltare copiilor. (A.D.).

 

2018-06-08T13:44:31+00:00 June 8th, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories