Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica, campioană națională la gimnastică aerobică

Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica, în vârstă de 14 ani, a reușit o dublă performanță la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, care s-a desfășurat în perioada 28-29 octombrie, la Izvorani, sub egida Federației Române de Gimnastică.

Miruna a devenit campioana națională a României, clasându-se pe prima poziție atât în proba individuală feminină, grupa a II-a de vârstă, cât și în cea de grup, reușind un scor de 19.200, respectiv 19.250.

Deși practică acest sport de doar 4 ani, micuța gimnastă a reușit în acest timp să strângă în palmares nu mai puțin de 35 de medalii la campionatele naționale și internaționale, dintre care 26 de aur, concurând cu succes atât în probele individuale cât și în cele de grup.

La sfârșitul lunii septembrie a acestui an Miruna a reușit să câștige medalia de bronz în proba de trio a Campionatului European de Gimnastică Aerobică.

Miruna Iordache se află încă de la naștere în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și datorită ei imnul țării noastre s-a auzit la Borovets Aerobics World Cup, în 2014 și 2015, unde gimnasta a câștigat trei medalii de aur.

“Sunt foarte fericită pentru acest rezultat. De anul viitor voi putea face parte din lotul României de junioare și aveam nevoie de o clasare pe podium la acest campionat. Aș vrea să mulțumesc încă o dată antrenoarelor, lui Ciprian Marica și celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 pentru tot ajutorul oferit”, spune Miruna Iordache. (A.D.).

 

2017-11-08T13:25:59+00:00 November 8th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories