Nokian Tyres este partenerul principal al competiției de triatlon IRONMAN din Finlanda

Nokian Tyres este partenerul principal și sponsorul titular al primei ediții organizate în Finlanda a triatlonului IRONMAN.

Primul eveniment Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlanda va avea loc pe data de 30 iunie 2018 în Lahti, Finlanda. Acest sport dinamic corespunde cu valorile Nokian Tyres, care promovează mobilitatea și un stil de viață activ, susținând în același timp vizibilitatea brandului atât în Finlanda, cât și la nivel internațional.

Evenimentul reprezintă o experiență atletică unică care se va desfășura în jurul lacurilor naturale impresionante și a satelor pitorești din sudul Finlandei. Competitorii își vor dovedi abilitățile fizice în probe de înot, ciclism și atletism. Evenimentul desfășurat în orașul finlandez Lahti este o cursă IRONMAN care include probe de înot pe o distanță de 1,9 km, ciclism pe distanța de 90 km și atletism pe o distanță de 21,1 km. Distanța totală în mile pe care participanții va trebui să o parcurgă este de 70,3 mile, așa cum sugerează și numele evenimentului. Ceea ce face acest eveniment cu adevărat special este faptul că datorită momentului zilei în care se va da startul, atleții vor ajunge la linia de sosire atunci când se va manifesta fenomenul denumit „soarele de la miezul nopții”, specific regiunilor nordice.

În fiecare an, evenimentele IRONMAN strâng peste 260.000 de participanți la nivel mondial. Atleții participanți împărtășesc aceeași hotărâre și aceeași dorință arzătoare de supraviețuire, de a se autodepăși și de a merge mai departe. Aceasta este și filosofia după care Nokian Tyres, cel mai nordic producător de anvelope din lume, se ghidează de mai bine de 80 de ani. Povestea de succes a Nokian Tyres are la bază înțelegerea perfectă a condițiilor naturale exigente, dezvoltarea continuă și caracterul implacabil. (A.D.).

 

 

 

2017-11-01T12:57:11+00:00 November 1st, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories