Omniasig si Crucea Roșie au participat la programul “Banca de alimente”

Omniasig Vienna Insurance Group continuă inițiativele de implicare socială și, pentru al treilea an la rând, alături de  Crucea Roșie România, participă în programul „Banca de alimente”.

În acest sens, Omniasig a derulat în perioada mai–iunie 2018 campania internă „Hrană pentru suflete, hrană pentru zâmbete”, prin intermediul căreia compania și angajații săi din toată țara au donat bani și bonuri de masă care apoi au fost folosite pentru achiziționarea de alimente și produse de strictă necesitate. Pe lângă acestea, angajații au donat și îmbrăcăminte, jucării și cărți, iar donațiile au ajuns la două centre sociale din județul Olt: Complexul Servicii “Amicii”, Slatina și Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități, Caracal.

Proiectul ”Banca de Alimente” presupune achiziționarea, din donații și sponsorizări, de alimente neperisabile și distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară. Alimentele se distribuie pe baza evaluărilor efectuate de către filialele Crucii Roșii, precum și de către direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului de sector sau din județe.

„Acțiunile cu un impact social benefic în comunitate reprezintă pentru Omniasig o prioritate, astfel încât a fost natural ca acest proiect, „Banca de alimente”, să devină pentru noi o inițiativă cu tradiție. Este deja al treilea an în care colegii din întreaga țară vin în sprijinul copiilor mai puțin norocoși, aducându-le o speranță pentru viitor. Mulțumim celor două centre care se ocupă de acești copii și Crucii Roșii pentru șansa de a contribui la această acțiune cu scop nobil.” (A.D.).

 

 

 

 

2018-07-09T14:54:20+00:00 July 9th, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories