Patria Bank și-a publicat primul raport de sustenabilitate

Sub sloganul “Pentru o Patrie sustenabilă, pentru toți românii”, Patria Bank a publicat raportul de sustenabilitate privind activitatea desfaşurata în 2017. Materialul redă primii pași făcuți de noua Patria Bank de la fuziunea cu Banca Comercială Carpatica, din mai 2017, până la finalul anului trecut.

“În 2017, printre obiectivele noastre s-au regăsit şi implicarea în proiecte de sustenabilitate şi voluntariat, prin susţinerea de proiecte culturale, educaţionale şi de promovare a valorilor şi tradiţiilor româneşti precum și implementarea de acţiuni de comunicare internă, în măsură să determine consolidarea echipei Patria Bank şi crearea unei culturi organizaţionale bazată pe respect, implicare şi dezvoltare sustenabilă.”, spune Bogdan Merfea, CEO Patria Bank.

Raportul este un manifest de business responsabil, cu o structura bazată pe 5 capitole: Compania, Analiza de materialitate, Clienții, Comunitatea (internă și cea în care se implică) și Contextul. Este realizat printr-un studiu intern aprofundat şi urmăreşte principalele aspecte ce descriu o bancă și un grup mai sustenabile, mai responsabile și mai transparente. Raportul stabilește în același timp bazele pentru pentru o raportare mai complexă în viitor.

Raportul dezvăluie detalii despre rezultatele de business ale anului 2017, dar și despre dimensiunea organizației, modelul de business și membrii consiliului director. Susținerea comunității şi a ONG-urilor a fost o prioritate, o serie de acţiuni de voluntariat şi proiecte fiind inițiate, cu impact pozitiv pentru cel puțin 10.000 de oameni. (A.D.).

 

 

 

 

2018-06-08T14:06:52+00:00 June 8th, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories