PepsiCo lanseaza programul european pentru descoperirea si sustinerea brandurilor in curs de dezvoltare

PepsiCo invita antreprenorii sa ia parte la PepsiCo Nutrition Greenhouse, un program incubator destinat sa sustina cresterea si dezvoltarea brandurilor din sectorul alimentar si al bauturilor dedicate nutritiei si unui stil de viata echilibrat.

Noul program se concentreaza pe produsele destinate consumatorilor europeni si isi propune sa identifice opt branduri inovatoare din sfera nutritionala. Companiile selectate vor primi fonduri si oportunitatea de a colabora cu experti PepsiCo de la branduri precum Quaker, Alvalle, Naked si Tropicana. Partenerii PepsiCo vor ajuta si consilia companiile selectate pentru a-si atinge potentialul pe piata. Antreprenorii ale caror afaceri inregistreaza vanzari de 2 milioane euro sau mai mici de aceasta suma sunt invitati sa descopere mai multe despre acest program si sa aplice pe www.nutritiongreenhouse.com pana pe 15 mai 2017.

Fiecare dintre companiile alese va primi o bursa in valoare de 25.000 euro, iar timp de sase luni, fiecare va avea posibilitatea de a lua parte la evenimente diverse, primind ajutor inclusiv de la directori a caror expertiza ii va ajuta sa identifice provocarile imediate pentru a obtine o crestere rapida in piata. La sfarsitul programului, compania castigatoare va fi premiata cu 100.000 euro, avand posibilitatea de a-si continua expansiunea.

Programul PepsiCo Nutrition Greenhouse face parte din angajamentul PepsiCo de a deschide drumurile catre inovatii si de a colabora cu antreprenori si persoane cu spirit inovator, care contribuie la modelarea industriei de alimente si bauturi.

“In 2006, PepsiCo a inceput o calatorie pentru a transforma felul in care face afaceri astfel incat sa putem livra rezultate financiare remarcabile fara a neglija nevoile societatii. Denumim aceasta filosofie Performanta cu Scop si are in vedere un accent important pe transformarea portofoliului nostru si pe oferirea unor optiuni mai nutritive. Obiectivul nostru este ca rata de crestere a vanzarilor produselor nutritive sa depaseasca rata de crestere in vanzari ale portofoliului,” spune Juan Ignacio Amar, Vice Presedinte al departamentului de Nutritie PepsiCo din Europa de Vest si Africa Subsahariana si initiatorul programului.

Proiectul PepsiCo Nutrition Greenhouse isi propune sa sprijine brandurile in curs de dezvoltare si sa le ghideze catre atingerea potentialului maxim pe piata prin indrumari de optimizare ale brandului, dezvoltarea produsului, managementul lantului de aprovizionare, achizitii si distributie. Acest program va lua in considerare si elementele esentiale ale oricarei afaceri la inceput de drum, precum planificarea businessului, structura corporativa si strangerile de fonduri. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

2017-04-11T16:02:59+00:00 April 11th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories