Categorized | COMUNITATE

Peste 1.000 de studenti si absolventi au aplicat pentru internship la eMAG

foto eMAG (1)

In cadrul programului eMAG Talent Internship, 1.035 de studenti si absolventi din Bucuresti, Iasi si Craiova au aplicat pentru cele 25 de pozitii deschise in echipele Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal.

Concurenta a fost de 41 de candidati pe loc in cele trei orase, Bucurestiul numarand cele mai multe inscrieri. Aici, pentru cele 23 de pozitii deschise au aplicat 849 de studenti si absolventi.

Cele mai cautate pozitii de catre candidati au fost cele din departamentul Software Development (491), urmat de departamentele Marketing (188), Platforme (105), Finance (88) si Legal (63). Cea mai mare competitie a fost pentru rolul deschis in echipa International Development unde s-au inscris 100 de candidati pentru o singura pozitie.

“eMAG Talent Internship este un program aflat deja la a patra editie si, ca in fiecare an, dorim sa descoperim oameni cu potential, creativi si care isi doresc sa invete. Acesta este si motivul pentru care un pas din procesul de aplicare a constat intr-un mini interviu mai neobisnuit, format din 3 intrebari. I-am provocat pe candidati sa ne spuna care sunt cele 3 lucruri care nu i-ar lasa sa doarma daca ar fi CEO-ul nostru, ce ar face cu o bufnita pe care au primit-o cadou, fara sa o vanda sau sa o ofere altcuiva, si pe ce planeta ar alege sa traiasca si de ce. Raspunsurile primite ne-au ajutat sa intelegem mai bine modul lor de gandire. Pe parcursul celor 2 luni, internii vor avea mentori care sa ii ghideze si sa ii ajute in proiectele care le vor fi desemnate, vor fi implicati in proiecte reale cu impact in business si vor avea ocazia sa participe la training-uri sustinute de colegii din eMAG”, a declarat Cristina Solea, manager de recrutare eMAG.

Majoritatea candidatilor din Bucuresti care s-au inscris in program provin de la institutii de invatamant precum: Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea Politehnica, Universitatea Bucureşti şi Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

Ca in fiecare an, in programul eMAG Talent Internship s-au inscris si studenti romani de la universitati de renume din Marea Britanie, precum Universitatea Lancaster, Manchester, Bristol, Southampton, Sheffield si Westminster.

eMAG Talent Internship este un program platit si se va derula in perioada iulie – august, iar la finalul acestuia cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG. (A.D.).

 

 

 

Tag-uri: , , , , , ,
CRCA
CSR Nest
CSR Academy
Concordia - brutaria
Global Compact Romania
Concordia 2%
Roalimenta
IMM Responsabil Social

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031