Categorized | COMUNITATE

Primul traseu de cicloturism inaugurat in Parcul Natural Vacaresti

Biciclesti in Vacaresti_1

Asociatia Parcul Natural Vacaresti cu sprijinul Kaufland Romania, alaturi de BikeXpert Racing Team, au amenajat un traseu de cicloturism si drumetie pe o distanta de 8 km, in Parcul Natural Vacaresti.

Traseul se adreseaza bicicletelor echipate pentru terenuri accidentate si este permis adultilor si copiilor insotiti de parinti. Biciclitul in Vacaresti este o activitate permisa si incurajata de regulamentul parcului.

Ruta masoara 8 km si este alcatuita din doua parti: poteca „belvedere” si poteca „printre balti”. Aceasta se desfasoara pe digul care imprejmuieste parcul, coborand in interior, pe potecile principale. Accesul se poate face pe doua intrari: Splaiul Unirii 168 si rampa de intrare in parc, din directia Strada Savinesti. Traseul se parcurge in aproximativ 60 de minute.

„Una dintre functiile cele mai importante ale Parcului Natural Vacaresti este cea de recreere. O recreere „sanatoasa” care include activitati precum sportul, plimbarea, observarea peisajului, relaxarea in aer liber si liniste. Biciclistii care vor patrunde in parc pe bicicleta vor avea de acum ocazia sa se bucure din plin de aceste servicii”, a declarat Dan Barbulescu, directorul Asociatiei Parcul Natural Vacaresti.

„Pentru noi, Kaufland Romania, este o bucurie sa putem contribui la amenajarea si finalizarea primei piste de biciclete din primul parc natural urban din Romania. Impreuna cu partenerul nostru, Asociatia Parcul Natural Vacaresti, oferim bucurestenilor posibilitatea sa combine activitatile sportive cu experienta inedita de a petrece timp in natura urbana”, a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland Romania. (A.D.).

 

 

 

 

 

Tag-uri: , , , ,
Concordia 2%
CRCA
Global Compact Romania
CSR Academy
IMM Responsabil Social
Concordia - brutaria
CSR Nest
Roalimenta

Urmareste-ne pe Facebook

ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031