Programul SCC Tech Talents vine in Bacau si Iasi

100 de tineri din Bacau si Iasi, absolventi sau studenti aflati in an terminal la facultate sau master pot experimenta ce inseamna o cariera in tehnologie, indiferent de profilul facultatii urmate, in cadrul programului SCC Tech Talents, organizat de Scoala de Valori in parteneriat cu SCC Services Romania.

“Domeniul IT nu este accesibil celor care nu au studii tehnice” devine un mit al trecutului odata cu inceperea programului SCC Tech Talents, un program de dezvoltare personala si profesionala ce va demonstra tinerilor ce doresc sa urmeze o cariera in tehnologie ca pot deveni consultanţi in servicii de suport tehnic atata timp cat sunt pasionaţi, dedicaţi si gata sa-si antreneze mintea. Prima ediţie a proiectului, ce se va desfasura in perioada iunie-iulie 2017 in Iasi si Bacau, schimba regulile in IT si incurajeaza tinerii sa invete si sa urmeze o cariera in IT desi au urmat o facultate cu profil diferit de cel tehnic.

Structura programului urmareste o dezvoltare a tinerilor, atat pe plan personal, cat si profesional. Astfel, in cadrul SCC Tech Talents, participanţii isi vor imbunatati cunostintele despre domeniul IT, isi vor descoperi valorile si isi vor pune la incercare abilitaţile de luare a deciziilor, gasire de soluţii, comunicare sau munca in echipa. Proiectul are o durata de 5 saptamani, cu 2 zile de centru de evaluare si orientare in cariera la sediile SCC, 5 zile de ateliere de educaţie non-formala axate pe autocunoastere si slefuire de abilitaţi alaturi de trainerii din Scoala de Valori si 4 saptamani de pregatire si mentorat alaturi de mentorii tehnici din cadrul SCC.

Programul va fi accesibil unui numar de minim 100 de studenţi si absolvenţi din cele doua orase. Specializarile cu predare in limbi straine respectiv franceza sau engleza sunt vizate in mod special si aduc un avantaj in procesul de selecţie avand in vedere mediul internaţional in care tinerii isi vor desfasura activitatea.  Nu in ultimul rand, la finalul proiectului, cei mai iscusiţi participanţi vor beneficia de stagii de practica sau chiar de o cariera in cadrul companiei SCC Services Romania.

Participarea la proiectul SCC Tech Talents este gratuita, iar studenţii din cele doua orase se pot inscribe pana pe data de 5 iunie 2017. (A.D.).

 

 

 

2017-04-10T12:21:00+00:00 April 10th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories