Sodexo investește 300.000 euro în eradicarea foametei

Sodexo investește 300.000 de euro în Stop Hunger, o rețea globală de organizații non-profit, sprijinită de companie, care militează pentru eradicara foametei.

Unul dintre proiectele dezvoltate în România de Stop Hunger este „Să creștem sănătoși”, care promovează un stil de viață sănătos pentru copii. În anul școlar 2017-2018, peste 1.900 de elevi au descoperit care sunt principiile pe care trebuie să le urmeze pentru a se dezvolta armonios.

Totodată, La nivel global, în toate cele 80 de țări în care operează, Sodexo dezvoltă o gamă largă de programe care vizează împuternicirea femeilor (women empowerment). Astfel, Sodexo este o organizație unică, ce implementează politici și inițiative care promovează egalitatea de gen.

„Ne luăm angajamentul de a sprijini dezvoltarea femeilor, deoarece suntem convinși că atunci când împuternicim femeile, noi, de asemenea,  împuternicim pe toți oamenii și toate comunitățile din jurul lor. Când femeile excelează, cu toții excelăm”, a declarat Aurelien Sonet, Global CEO Sodexo Benefits and Rewards.

Recent, Sven Marinus și Sonet Aurelien au semnat Carta Diversității din România, reiterând angajamentul companiei de adopta și promova o cultură a diversității, non-discriminării, incluziunii și echității la locul de muncă.

„Sodexo și-a luat angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții femeilor și de a promova egalitatea de gen. În România, continuăm să fim alături de femei și milităm pentru a promova egalitatea de gen și un standard de viață ridicat. Echipele mixte  sunt cele mai inovatoare, mai productive și  mai performante. Ne mândrim că în echipa Sodexo România, femeile reprezintă 58% din numărul total al angajaților, cu o reprezentare de 48% în echipa de conducere. Atunci când femeile sunt împuternicite, suntem cu toții mai puternici. Una dintre misiunile noastre este astfel să sprijinim dezvoltarea femeilor atât în echipele noastre, cât și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea”, a adăugat Sven Marinus, Country CEO Benefits and Rewards Sodexo in Romania.

Compania promovează o cultură a diversității, indiferent de vârstă, gen, naționalitate,  cultură și a trăsături personale, iar acesta este un factor cheie în strategia de dezvoltarea a companiei. (A.D.)

2018-07-09T15:28:09+00:00 July 9th, 2018|COMUNITATE|

About the Author:

Categories