Spatiu verde amenajat cu finantare de la Mol Romania si Fundatia pentru Parteneriat

Asociatia pentru Implicare Sociala, Educatie si Cultura impreuna cu Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Auz „Sfanta Maria” implementeaza, incepand cu luna aprilie, proiectul „Natura in scoala mea”, castigator in cadrul Programului „Spatii Verzi”, componenta „Spatii verzi urbane”.

Proiectul se deruleaza in perioada aprilie-august 2017, are o valoare totala de 8.291 de lei si este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania. Prin acest proiect, Asociatia pentru Implicare Sociala, Educatie si Cultura isi propune sa amenajeze si sa reabiliteze spatiul verde din curtea scolii partenere cu arbori, arbusti, rasaduri de flori, jardiniere, banci, cosuri de gunoi, mese de sah si scaune. De asemenea, proiectul isi propune implicarea a peste 100 de elevi cu deficiente de auz in activitati ecologice, cu accent pe activitatile practice, desfasurate in spatiul verde amenajat.

Numarul total al beneficiarilor directi ai proiectului este de 170 de persoane, dintre care 135 de elevi cu deficiente de auz si 35 de cadre didactice. De asemenea, in activitatile proiectului vor mai fi implicati parintii elevilor, membri ai comunitatii sectorului 6, dar si voluntari. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-04-18T23:45:02+00:00 April 19th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories