Veranda Mall se implica in comunitatea din cartierul bucurestean Obor

Pe 7 aprilie, Veranda Mall a organizat o actiune dedicata copiilor de la gradinitele si scolile din zona Obor, in cadrul careia acestia au fost invitati sa prezinte o serie de lucrari tematice realizate cu ocazia sarbatorilor de Pasti.

Peste 400 de copii au fost prezenti la actiunea organizata de Veranda Mall si au decorat cu lucrarile lor Oul Urias din fata centrului comercial, un simbol al sarbatorilor de Pasti.

Proiectul a fost organizat in colaborare cu gardinitele, scolile primare si generale din zona Obor, fiind implicate 14 grupe de elevi. Copiii au fost provocati sa creeze cel mai frumos iepuras de Paste, sub indrumarea profesorilor coordonatori, iar vinerea trecuta au avut ocazia sa isi prezinte lucrarile care au fost expuse langa Oul Urias.

“Veranda Mall este mallul locuitorilor din Obor, astfel ca ne dorim sa fim cat mai prezenti in comunitate si sa realizam proiecte inedite dedicate clientilor nostri. Cu ocazia Pastelui am lansat provocarea scolilor si gradinitelor din apropierea Veranda Mall de a picta lucrari pentru decorare Oului Urias din fata centrului nostru comercial, un simbol pentru aceasta sarbatoare. Ne-am bucurat de o prezenta semnificativa, iar seria de evenimente dedicate copiilor si adultilor va continua si cu alte activitati. Astfel, pe 17 aprilie vom organiza Marea Ciocneala de Paste, un eveniment in cadrul caruia invitam familiile sa concureze pentru cel mai rezistent ou de Paste.”, declara Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.

Copiii participanti au avut ocazia sa isi prezinte desenele si picturile realizate pe parcursul a mai multe saptamani, in cadrul evenimentului fiind prezenti si 35 de profesori si peste 200 de parinti, care i-au sustinut si incurajat pe cei mici. (A.D.).

 

2017-04-12T13:45:01+00:00 April 12th, 2017|COMUNITATE|

About the Author:

Categories