500 de alergători au strâns 250.000 lei pentru cauza HHC la Semimaratonul  București

Marius Manole, Omid Ghannadi, jurnaliștii Florin Negruțiu, Claudiu Pândaru și Marius Pancu, Dragoș Bucurenci și Irina Marinescu s-au numărat printre alergători.

În 13 mai, peste 500 de alergători Team Hope au participat la cea de-a șaptea ediție a Volkswagen Semimaratonul București și au adunat peste 250.000 de lei care vor fi distribuiți către programul de prevenire a separării copilului de familie derulat de Hope and Homes for Children.

Printre alergători s-au numărat Marius Manole, Ambasador Hope and Homes for Children, arhitectul Omid Ghannadi, jurnaliștii Florin Negruțiu, Claudiu Pândaru și Marius Pancu (Digi 24), Otniela Sandu, finalistă în show-ul „Supraviețuitorul” de la PRO TV, designerul Irina Marinescu, precum și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Fundației. Lor li s-au alăturat alergători din companiile care susțin programele Fundației Hope and Homes for Children, precum și alergători individuali care au vrut să susțină cauza organizației. Echipa de ștafetă formată din Alexandru Soare, Andrei Ștefana și Marius Bușcă s-a clasat pe locul I și a câștigat trofeul la această categorie. Atleta de performață Florina Pierdevară, specializată în proba de 800m, s-a alăturat pentru prima dată Team Hope și a participat la proba populară, unde a câștigat locul întâi.

Cea de-a șaptea ediție a Volksvagen Semimaratonul București a atras aproape 17.000 de alergători în cele două zile de competiție, sâmbătă, 12 mai și duminică, 13 mai.

Sâmbătă, 12 mai, la cortul Hope and Homes for Children din Piața Constituției a avut loc un spectacol de păpuși pentru copii susținut de actrița și regizoarea Ana Crăciun-Lambru, de care s-au bucurat o mulțime de micuți care au participat sau i-au susținut pe alergătorii de la Cursa Copiilor și Cursa Adolescenților.

Cei peste 500 de alergători Team Hope, angajați ai unor companii și alergători individuali, au strâns, în total, peste 250.000 de lei, bani care vor ajuta două familii să aibă mai condiții mai bune de trai. Genpact România, compania care a adus 200 de alergători în Team Hope, a sprijinit o familie din județul Bistrița Năsăud care are nevoie de o locuință adecvată pentru cei patru copii, dintre care doi sunt insituționalizați. Ca urmare a susținerii financiare oferite de Genpact România, Hope and Homes for Children va achiziționa un apartament cu două camere și va ajuta părinții să îi reintegreze în familie pe cei doi copii insituționalizați.

Ceilalți 300 de alergători Team Hope au adunat fonduri pentru ca cei nouă copii ai familiei Horia să rămână alături de părinții lor, să aibă condiții mai bune de trai și să meargă în continuare la școală și la grădiniță. (A.D).

 

2018-05-15T13:54:23+00:00 May 15th, 2018|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories