Ciprian Marica a spus “Prezent” in campania SOS Satele Copiilor

Ciprian Marica, fostul fotbalist al nationalei, i-a prezentat lui Alex, baietelul de 10 ani care creste la SOS Satele Copiilor,  stadionul National Arena si l-a invatat cateva trucuri cu mingea in fata portii, ca parte din campania  „Viitorul striga prezent!”, derulata de SOS Satele Copiilor Romania pentru strangere de fonduri.

Donatiile colectate in aceasta campanie vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri lipsiti de ingrijirea familiei biologice si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

Alex nu a mai fost niciodata pe un stadion, iar acum a avut sansa sa simta iarba celui mai mare din Romania, sa intre in vestiar si sa iasa pe tunel ca un fotbalist adevarat, alaturi de Ciprian. „Niste gladiatori, cam asa ne simtim cand intram aici”, i-a marturisit fostul fotbalist cand au pasit pe gazon.

Campania „Viitorul striga prezent!” se desfasoara in perioada 4 septembrie – 4 octombrie si se adreseaza atat publicului larg, oamenilor de bine care doresc sa contribuie la ajutorarea copiilor ramasi fara sustinerea familiei biologice, cat si companiilor, institutiilor si reprezentantilor media. (A.D.).

 

 

 

 

 

2017-09-11T13:32:58+00:00 September 11th, 2017|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories