CONCORDIA organizeaza a treia editie a concertului sau caritabil

Organizatia Umanitara CONCORDIA organizeaza principalul eveniment de strangere de fonduri al anului, concertul caritabil „Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!“, pe  28 septembrie, incepand cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din Bucuresti. Evenimentul se afla deja la a treia editie si va aduce impreuna peste 300 de invitati.

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu alaturi de violoncelistul Stefan Cazacu, violoncelistul Adrian Naidin, Paula Seling, un grup de copii sustinuti de CONCORDIA, dar si alti invitati speciali care au fost alaturi de organizatie de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi jurnalista Irina Pacurariu. In fiecare an CONCORDIA sustine copiii si tinerii sa creasca alaturi de familiile lor si le ofera sansa la educatie pentru un viitor frumos si pentru o viata independenta.

„In 25 de ani am sustinut cu un efort urias peste 5.000 de destine. Vorbim aici de o suma de peste 45 milioane de euro cu ajutorul careia am reusit sa oferim copiilor o familie, tinerilor vulnerabili sansa la educatie si o slujba, iar oamenilor fara adapost un sprijin in cele mai grele momente. Rezultatele pe care le avem ne conving in fiecare zi ca lupta noastra merita. Sunt inca multe lucruri de facut si va invitam din tot sufletul sa fiti alaturi de noi,” spune Diana Certan, Director Executiv Comunicare si Fundraising CONCORDIA Romania.

Accesul la concertul caritabil se va face pe baza biletului in valoare de 100 LEI achizitionat de la sediul Organizatiei Umanitare CONCORDIA din Drumul Regimentului 20D, Bucuresti. (A.D.).

 

 

2017-09-06T14:07:24+00:00 September 6th, 2017|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories