FRF si UNICEF isi unesc fortele pentru o echipa pentru copii

Cu ocazia meciului Romania-Armenia, Federatia Romana de Fotbal (FRF) si UNICEF in Romania dau startul campaniei „Impreuna, o echipa pentru copii!”. 

Cei doi protagonisti ai spotului de strangere de fonduri, Miodrag Belodedici si Antonel, vor sustine echipa Romaniei din tribune. Spotul va fi difuzat in pauza meciului Romania-Armenia. Antonel este unul dintre cei peste 20.000 de copii care beneficiaza de proiectul pilot UNICEF Servicii Comunitare pentru Copii derulat in 45 de comunitati din judetul Bacau.

Scopul campaniei „Impreuna, o echipa pentru copii!” este de a strange fonduri pentru a oferi mai multor copii vulnerabili sansa la educatie si la o viata mai buna. In Romania, aproximativ 300.000 de copii nu merg la scoala, iar unul din cinci copii nu termina opt clase. Copiii care risca sa abandoneze scoala sunt copii din zone rurale, din familii sarace, de etnie roma si copii cu dizabilitati.

“Impreuna ne dorim sa le oferim copiilor vulnerabili o sansa. Vrem sa le oferim o victorie in care tu sa ne fii alaturi. Doneaza lunar si ajuta-i pe copii sa iasa invingatori!”, a declarat  Miodrag Belodedici.

Campania cuprinde un spot TV si o componenta de strangere de fonduri online. Cei care doresc sa ajute copiii sa mearga la scoala pot dona 2 euro lunar, prin SMS la 8844 cu textul COPIL, sau online la https://unicef.ro/echipapentrucopii/ si la https://unicef.ro/echipa-pentru-copii/. (A.D.).

 

 

2017-09-04T12:10:34+00:00 September 4th, 2017|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories