SOS Satele Copiilor lanseaza campania “Viitorul striga prezent!”

Sub sloganul “Viitorul striga prezent!”, SOS Satele Copiilor Romania initiaza o campanie de strangere de fonduri, al carei obiectiv final consta in sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri, lipsiti de ingrijirea familiei si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

Donatiile colectate in aceasta campanie sunt utilizate in proportie de 100% pentru acoperirea cheltuielilor pe intreg parcursul anului scolar, cum ar fi achizitionarea de rechizite, imbracaminte si incaltaminte noua, a costurilor de ingrijire medicala, terapie psihologica, activitati extra-scolare si educatie de calitate.

“Este important ca fiecare dintre noi sa oferim un sprijin constant si un angajament pe termen lung pentru mentinerea copiilor la scoala. Eforturile SOS Satele Copiilor Romania au fost rasplatite cu rezultate bune in 2016: o promovabilitate scolara de 99% pentru copiii care cresc in cele trei Sate ale organizatiei. Totodata, 90% dintre tinerii care au iesit de sub protectia SOS in ultimii 25 de ani si-au gasit un loc de munca stabil si sunt bine integrati in societate”, spune Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Ideea campaniei porneste de la faptul ca abandonul scolar sau absentele de la ore le rapesc copiilor sansa de a fi mari intr-o zi. Pentru ei, viitorul e „absent”. Dar lucrurile se pot schimba in bine, daca investim acum pentru ca maine sa fie bine.

In cadrul campaniei, fondurile vor fi stranse prin mai multe metode: donatie online cu cardul pe website-ul campaniei: www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro, prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro pe luna) si prin donatii bancare direct in contul bancar al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania.

Campania “Viitorul striga prezent!” se va desfasura in perioada 4 septembrie – 4 octombrie si se adreseaza atat publicului larg, oamenilor de bine care doresc sa contribuie la ajutorarea copiilor ramasi fara sustinerea familiei, cat si companiilor, institutiilor si reprezentantilor media.

Potrivit datelor Eurostat, rata abandonului şcolar timpuriu situeaza Romania intre primele trei state ale Uniunii Europene. (A.D.).

 

 

 

 

2017-09-06T14:00:16+00:00 September 6th, 2017|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories