Categorized | C S R

Angajatii Holcim Romania sprijina cu 16.000 euro patru cauze sociale

foto holcim

Angajatii Holcim Romania doneaza 16.000 de euro pentru patru cauze sociale, suma cumulata in urma programului de responsabilizare „Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca 2017”.

In cadrul programului, derulat pe parcursul lunii mai, au fost realizate peste 200 de activitati in 25 de locatii la nivel national, iar media de participare pentru angajatii companiei s-a ridicat la 9,64 activitati de persoana. La fel ca si in cadrul primei editii a campaniei, gradul de participare al angajatilor Holcim Romania este transformat in donatii.

Fiecare centru operational Holcim din teritoriu a identificat cauza pe care o va sustine, astfel ca fabrica din Alesd doteaza cu un generator electric Centrul de persoane varstnice din localitatea Dumbrava, Bihor, iar fabrica din Campulung realizeaza o donatie esentiala catre Centrul de Transfuzii din localitate.

Mai mult, echipa Statiei de Macinare Holcim din Turda, a decis directionarea fondurilor pentru achizitia de mobilier pentru un apartament dintr-o Unitate de tip Familial din Turda. Statiile de Betoane si Agregate, impreuna cu echipa de la sediul central si echipa Centrului Tehnic, au ales sprijinirea financiara a actiunilor Asociatiei De-a Arhitectura, care promoveaza si preda arhitectura copiilor prin proiecte derulate in scoli.

“Intreaga echipa Holcim Romania s-a implicat si a participat in acest an in cadrul programului dedicat Securitatii si Sanatatii, prin care urmarim scopul nostru Zero Accidente, iar dedicarea lor aduce un ajutor si altora. Ne concentram constant pe cresterea nivelului de securitate si sanatate in munca, iar in luna mai o intreaga serie de activitati au contribuit la acest obiectiv”, a declarat Madalina Craciunescu, Director Organizatie si Resurse Umane Holcim Romania.

Proiectul “Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca” include o importanta componenta sociala dedicata comunitatilor. Programul cuprinde o serie de activitati desfasurate cu implicarea autoritatilor si comunitatilor locale, precum activitati de educatie rutiera sau educatie sanitara pentru copii, competitii sportive si chiar donatii de aparatura pentru unitatile medicale din proximitatea operatiunilor.

Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca fac parte dintr-o campanie derulata la nivel global, concomitent in cele 90 de tari in care Grupul LafargeHolcim este prezent. (A.D.).

 

 

 

Tag-uri: , , , , ,
Concordia 2%
CSR Academy
CSR Nest
Global Compact Romania
Concordia - brutaria
IMM Responsabil Social
CRCA
Roalimenta

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031