Auchan Galati si Ateliere Fara Frontiere lanseaza programul “Auchan-să la educatie”, editia 2016”

Ateliere Fara Frontiere in parteneriat cu Auchan anunta o noua editie a programului “Auchan-să la educatie”, program sustinut de catre Fundatia Auchan pentru Tineri care se va desfasura la Galati, in perioada 18 octombrie – 5 decembrie 2016.

Prin acest program vor fi donate 150 de echipamente IT reconditionate unitatilor de invatamânt si institutiilor sociale care activeaza in judetul Galati in urma unei selectii. Obiectivul acestui program este sa se identifice cele mai bune proiecte educationale. Aceste proiecte  vor fi propuse de catre institutiile educationale si neguvernamentale din Galati (si imprejurimi) si, ulterior, vor fi premiate cu echipamente IT reconditionate in cadrul Ateliere Fara Frontiere. Proiectele care urmeaza a fi inaintate trebuie sa aiba drept scop educatia comunitatilor defavorizate in ceea ce priveste dotarea cu echipamente IT. Totodata, proiectele trebuie sa prezinte clar capacitatea de activare, accesibilitate si sustenabilitate a activitatilor propuse spre implementare.

Pentru a participa in cadrul acestui program si a avea sansa de a câstiga echipamentele IT in vederea sustinerii unei mai bune activitati educationale, institutiile vor trebui sa completeze un formular de candidatura, disponibil online pe site-ul www.educlick.ro, in care sa descrie proiectul propus spre implementare.

Calendarul concursului este:

  • Lansare apel la propuneri de poiecte – 18 octombrie 2016
  • Termen limita de depunere – 11 noiembrie 2016, ora 16:00
  • Jurizarea proiectelor – 16 noiembrie 2016
  • Ceremonia de premiere – 5 decembrie 2016

Colaborarea dintre Auchan si Ateliere Fara Frontiere a inceput in anul 2012, odata cu prima editie a proiectului „Auchan-sa la educatie!” derulat in parteneriat cu Auchan Militari, prin care s-au donat in total 100 de calculatoare catre 7 scoli, 4 licee, 2 gradinite si 2 ONG-uri din sectorul 6 din Bucuresti. De atunci, Ateliere Fara Frontiere impreuna cu Auchan România au donat in total 425 de calculatoare pentru 78 de proiecte educationale in București și judetul Argeș, cu sprijinul Fundatiei Auchan pentru Tineri. (A.D.).

2016-10-19T15:07:49+00:00 October 19th, 2016|C S R|

About the Author:

Categories