Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiențe de vedere

Bonduelle le-a făcut o nouă bucurie copiilor, lansând varianta audio a poveștii Aventurierii din Bonduellia. Astfel, și copiii cu deficiențe de vedere se pot bucura de acum de aventurile de pe tărâmul magic al legumelor.

Aventurierii din Bonduellia este cartea pentru copii pe care Bonduelle a oferit-o consumatorilor săi în campania promoțională cu același nume din această toamnă. Campania a avut ca obiectiv încurajarea părinților și copiilor să includă cu ușurință legumele în alimentație. Ciupercica cea Cochetă, Fasolica Exploratoarea, Ardellino Atletul și Păstăielii Familistul sunt cele patru personaje care le spun copiilor povestea din Bonduellia, tărâmul magic al legumelor.

Noua campanie este o continuare a campaniei ”Aventurierii de Grădină” care a avut același scop, acela de a veni în ajutorul părinților, pentru a-i împrieteni pe copii cu legumele și a le include în alimentația lor zilnică.

Campania de responsabilitate socială conexă oferă posibilitatea și copiiilor cu deficiențe de vedere să cunoască povestea aventurierilor din Bonduellia datorită audiobook-ului realizat cu ajutorul actriței Adina Lucaciu. (A.D.).

 

 

 

2018-11-19T14:58:13+00:00 November 7th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories