Categorized | C S R

CCIFER si Creionetica au lansat “Ghidul de bune practici pentru societati responsabile”

foto creionetica 2

Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER) in parteneriat cu Agentia Creionetica au lansat “Ghidul de bune practici pentru societati responsabile” si un film de prezentare a principalelor mecanisme de finantare a ONG-urilor.

Filmul este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=Y9hfoiJ4Wjs.

Ghidul este initiativa asociatiilor membre CCIFER: Acces pentru Toti, Apel, Ateliere fara Frontiere, Casiopeea, Habitat pentru Umanitate, Hospice Casa Sperantei, Parada, Samusocial, Valentina si prezinta 9 mecanisme si exemple recente de actiuni si parteneriate, dintre acestea si partenerii lor, societati membre CCIFER. Materialele au fost prezentate in cadrul Galei anuale organizate de CCIFER, care a avut lor pe 26 septembrie 2014 la Palatul Mogosoaia.

In ultimii ani responsabilitatea sociala a devenit o realitate care face parte din lumea afacerilor si reprezinta o parte esentiala a competitivitatii si sustenabilitatii economiei europene. Organizatiile si asociatiile prezente in Ghid sunt cele care au pus deja in practica strategii sau au intreprins actiuni pentru a reduce impactul negativ si a optimiza impactul pozitiv al activitatii lor asupra mediului si societatii din care fac parte.

Ghidul de bune practici este bilingv:

  • in franceza pentru directorii generali, pentru a intelege ce actiuni se pot face in parteneriat cu asociatiile;
  • in romana, pentru ca el sa ajunga si la responsabilii din companii care pot coordona implementarea unor actiuni concrete pentru a construi o societate durabila. (A.D.).
Tag-uri: , , , , ,
Roalimenta
Global Compact Romania
Concordia - brutaria
Concordia 2%
CSR Nest
CRCA
CSR Academy
IMM Responsabil Social

Urmareste-ne pe Facebook

ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031