Concursul de desene pentru copii al Carrefour Romania a ajuns la cea de-a 31-a editie

Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.

Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie – 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/). Pentru prima data, s-au alaturat concursului partenerii Carrefour, Gasca Zurli.

La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara si Piatra Neamt.

“Ne bucuram sa prezentam castigatorii celei de-a 31-a editii a Concursului de Desene, cu ocazia sarbatorilor de Paste, si sa ne intalnim din nou cu micii artişti talentati. Pentru prima data, ii avem alaturi de noi si pe cei de la Gasca Zurli, iar cei mici au fost invitati sa deseneze personajele preferate din aceasta trupa. Si in acest an, concursul s-a desfasurat si online, iar planşa de desen a putut fi inscrisa in concurs direct de pe site-ul dedicat, fara a fi necesara imprimarea acesteia”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Premiul cel mare al concursului in şcoli este oferit de Carrefour şi consta in 19 excursii la parcul de distractii „Shreck’s Adventure” din Londra, unde copii vor avea ocazia sa petreaca o experienta unica alaturi de cele mai indragite personaje din desenele lor animate preferate.

Plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat. (A.D.).

 

 

 

2017-04-12T13:52:36+00:00 April 12th, 2017|C S R|

About the Author:

Categories