Consultații stomatologice gratuite oferite de Colgate și Crucea Roșie în 5 orașe din România

Colgate, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, desfășoară a doua etapă din 2018 a Programului Zâmbete Colgate în perioada octombrie – noiembrie, când va oferi consultații stomatologice gratuite copiilor în 10 școli din 5 orașe ale României.

Elevii din clasele primare înscriși în program vor beneficia și de un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții pentru o igienă orală corectă și vor primi mostre gratuite de produse, pentru a practica acasă ceea ce au învățat despre îngrijirea orală.

„Convingerea brandului Colgate de la care am pornit în 2017 Programul Zâmbete Colgate este că fiecare dintre noi merită un viitor care să-l facă să zâmbească. Oferim consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări și lecții pentru igiena orală, activități care clădesc rutina sănătății orale de la vârste fragede. Peste 2.000 de copii au beneficiat de toate acestea în cele două etape ale Programului Zâmbete Colgate desfășurate până acum. Alături de Crucea Roșie Română desfășurăm cea de-a treia ediție a programului prin care vrem să creștem gradul de responsabilizare cu privire la sănătatea orală încă din copilărie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.

A doua etapă din acest an a Programului Zâmbete Colgate se va derula cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română în perioada 6 octombrie – 18 noiembrie și va ajunge în orașele Buzău, Arad, Iași, Ploiești și Craiova. Desfășurat în prezența părinților, Programul Zâmbete Colgate oferă copiilor din clasele primare (0-IV) consultații stomatologice profesionale. Pe lângă consultații, copiii au parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii, dar și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Programul Zâmbete Colgate a fost lansat în 2017 ca parte a campaniei România merită zâmbete Colgate, când peste 1.500 de elevi înscriși în program au beneficiat de consultații stomatologice profesionale gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României.

Prima etapă din acest an s-a desfășurat în perioada aprilie – iunie în 10 școli din 8 orașe ale țării, iar peste 800 de copii au participat la demersul pentru educarea în privința importanței igienei orale zilnice de la vârste fragede, acompaniată de vizite regulate la medicul dentist.

În paralel, Colgate desfășoară Programul Școlar Colgate Bright Smiles, Bright Futures, care a împlinit anul acesta 25 de ani de la debutul în România, perioadă în care 6 milioane de elevi au beneficiat de lecții educaționale despre igiena orală corectă. Programul are anual trei ediții, în cadrul cărora sunt educați peste 200.000 de copii din întreaga țară. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. (A.D.).

 

 

 

 

2018-10-09T15:18:57+00:00 October 4th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories