Categorized | C S R

Daikin planteaza 13.000 de copaci in data de 18 noiembrie

foto 2 daikin

Campania de responsabilitate sociala “Plantam aer”, al carei mecanism a constat in plantarea unui copac pentru fiecare unitate de aer conditionat vanduta in perioada 5 iunie – 15 septembrie, a depasit obiectivul companiei de a planta 10.000 de copaci.

Astfel, prin sustinerea clientilor si a partenerilor, Daikin contribuie la actiunile initiativei Plantam Fapte Bune in Romania cu 13.000 de puieţi, pe care ii va planta in data de 18 noiembrie, in 9 judete din tara.

“Inca de la inceput, campania «Plantam Aer» s-a bucurat de o sustinere impresionanta. Romanii au devenit constienti de pericolele incalzirii globale şi ca sanatatea noastra este dependenta de sanatatea mediului inconjurator. Mai mult, au inceput sa inţeleaga necesitatea adoptarii unui comportament responsabil fata de natura şi faptul ca responsabilitatea este atat individuala, cat si colectiva”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

Prin campania «Plantam Aer», dar si prin alte actiuni pe care urmeaza sa le desfasoare, Daikin isi propune sa atraga atentia asupra starii ingrijoratoare a padurilor din Romania si sa influenteze comportamentul publicului larg in vederea protejarii mediului inconjurator.

Astfel, prin sincronizarea eforturilor se urmareste imbunatatirea situatiei actuale si consolidarea unui climat curat si sanatos pentru generatiile viitoare.

In data de 18 noiembrie, Daikin si voluntarii din echipa vor planta suprafete noi pe terenurile din Moinesti – jud. Bacau, Cozieni – jud. Buzau, Jegalia – jud. Calarasi, Grecesti – jud. Dolj, Vladmir – jud. Gorj, in timp ce la Pestera – jud. Constanta, Letcani – jud. Iasi, Armasesti – jud. Ialomita si Utvin – jud. Timis se revine pentru completarea cu puieti a terenurilor pe care s-au mai organizat plantari in anii trecuti. (A.D.).

 

Tag-uri: , , , ,
Concordia 2%
Global Compact Romania
Concordia - brutaria
CSR Nest
CRCA
IMM Responsabil Social
CSR Academy
Roalimenta

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031