Divertiland Water Park continua programul “Un val pentru un zambet”

Aproximativ 40 de copii institutionalizati s-au bucurat joi, 31 august, de nenumaratele activitati si distractii din incinta Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, prin programul de responsabilitate sociala “Un val pentru un zambet”, dezvoltat in parteneriat cu Asociatia SOS Vietile Copiilor.

Inaugurat in 2013, programul “Un val pentru un zambet” reprezinta motiv de bucurie pentru numerosi copii institutionalizati din centre de plasament, care au ocazia sa petreaca o zi de vara de neuitat la Divertiland Water Park.

Anul acesta, 40 de copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala şi Protectia Copilului Giurgiu s-au bucurat de numeroasele distractii din cel mai mare parc acvatic din Romania.

Divertiland Water Park are mai multe zone destinate copiilor, precum Hippo Pool, piscina special amenajata pentru cei mici unde se pot bucura de apa in cele mai depline conditii de siguranta, noua piscina din zona Super Paradise si zona Elephant Springs- un loc de joaca prevazut cu pistoale cu apa si tasnitoare, Splash Attack, construit ca o fortareata cu peste 70 de mici atractii care folosesc 148 de jeturi de apa, o placere imensa pentru copii in zilele toride de vara. (A.D.).

 

 

 

2017-09-04T12:10:08+00:00 September 4th, 2017|C S R|

About the Author:

Categories