Farmec prezintă primele rezultate ale campaniei „Unirea la Feminin”

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță primele rezultate ale campaniei de responsabilitate social corporativă „Unirea la feminin”, prin care contribuie la ridicarea nivelului de solidaritate, empatie și coeziune în rândul comunității de femei din România.

Până în acest moment al campaniei, au fost întreprinse trei acțiuni de donații, de pe urma cărora au beneficiat 240 de românce, din cinci localități din țară – Câmpia Turzii, Turda, Filiași, Craiova și Iași.

Prima acțiune de donații a avut loc în 20 aprilie, iar beneficiare au fost femeile de la Centrul de recuperare Carine, Centrul pentru Adulți Câmpia Turzii, Centrul pentru asistență și îngrijire la domiciliu Câmpia Turzii, Centrul de zi și Centrul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Turda, precum și femeile care primesc ajutor din partea Serviciului Public Local de Asistență Socială (SPLAS) Câmpia Turzii, în număr total de 100 de persoane.

Campania „Unirea la Feminin” a continuat în luna mai cu o nouă rundă de donații, destinate persoanelor din Filiași, județul Dolj. Seturile de produse de îngrijire personală au fost oferite femeilor de la Centrul de Servicii de Asistență Maternală Craiova și de la Complexul de servicii specializate tip rezidențial copii „1Mai” I și II. Cea mai recentă acțiune a avut loc pe 23 iunie, la Iași, donațiile fiind alocate persoanelor din Centru Rezidenţial pentru Mame şi Copii Aflaţi în Dificultate, al Fundației Hecuba, organizație non-guvernamentală, care oferă suport familiilor monoparentale, mamelor singure și copiilor.

În afară de seturile cu produse de îngrijire personală Gerovital, beneficiarele campaniei Unirea la Feminin au asistat și la evenimente speciale, care au inclus activități precum spectacole de pantomimă, ședințe foto, cât și alte surprize pregătite de echipele Farmec și The Sisterhood.

Până la finalul anului, campania va viza și alte grupuri de femei din comunități vulnerabile, defavorizate sau care au acces limitat la produse de îngrijire personală, din mai multe localități din țară. Campania este dezvoltată cu sprijinul diviziei The Sisterhood a ONG-ului Beard Brothers, care este implicată în identificarea beneficiarelor proiectului de responsabilitate social corporativă. (A.D.).

 

 

 

 

2018-07-09T15:10:45+00:00 July 9th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories