Fundația Vodafone România, dublu premiată în cadrul Galei Oameni pentru Oameni 2017

Programul național Connecting for Good al Fundației Vodafone România a primit premiul pentru „Cel mai bun program de CSR” în cadrul Galei Oameni pentru Oameni, ediția 2017, organizată de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC).

De asemenea, sprijinul acordat de Fundația Vodafone România proiectului „SOS Surzi”, finanțat tot prin Connecting for Good în 2016, a primit premiul pentru „Cel mai bun proiect de sponsorizare”.

Connecting for Good este un program strategic al Fundației Vodafone România prin care sunt finanțate anual proiecte ale organizațiilor neguvernamentale ce folosesc tehnologia mobilă pentru a rezolva probleme sociale, din domeniul sănătății și al educației. Prin intermediul programului, lansat în 2012, fundația a acordat până acum finanțări totale de 4 milioane de euro pentru 55 de proiecte având peste 40.000 de beneficiari finali.

„Suntem onorați să primim aceste premii, inclusiv pentru unul dintre cele mai importante programe ale noastre. Prin Connecting for Good, Fundația Vodafone România reușește să folosească tehnologia pentru a îmbunătăți, an de an, viața oamenilor. Cele două premii, primite în cadrul unui eveniment de prestigiu, sunt o confirmare a faptului că ceea ce facem are un impact real în schimbarea în bine care se face simțită la nivelul comunității”, a declarat Angela Galeța, Directorul Fundației Vodafone România.

Proiectele derulate în cadrul ediței Connecting for Good din acest an sunt: Connecting for children with autism – Asociația Help Autism, Auzul, un dar. Nu-l ignora!- Asociația Smiling Faces România, Butonul care salvează vieți – Fundația de Sprijin Comunitar, Primul Centru de Telemedicină în Diabetul pediatric în România – Asociația Sprijin pentru Diabet, Împreună pentru sănătate! 2 – Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, Conexiune pentru îngrijire şi compasiune – Fundația HOSPICE Casa Speranței, Telefonul Vârstnicului – Fundația Principesa Margareta a României.

La nivel global, în toate cele 27 de ţări în care este prezentă, Fundaţia Vodafone finanțează sub umbrela programului Connecting for Good proiecte care folosesc tehnologia pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor şi a genera schimbarea în societate.

Gala Oameni pentru Oameni premiază anual cele mai bune proiecte sociale desfășurate de companii, organizații neguvernamentale, donatori individuali și voluntari. Pentru ediția din 2017, au fost nominalizate peste 300 proiecte și inițiative filantropice. (A.D.).

 

 

2017-11-24T15:25:52+00:00 November 24th, 2017|C S R|

About the Author:

Categories