Kaufland introduce noi beneficii pentru a încuraja stilul de viață sănătos al angajaților

Kaufland România extinde lista beneficiilor oferite angajaților și anunță două noi proiecte importante. Compania acordă reduceri de până la 60% pentru achiziția unei biciclete pentru adulți sau pentru copii, printr-un parteneriat cu Pegas, din dorința de a încuraja un stil de viață activ.

De asemenea, prin programul 7card, Kaufland acordă angajaților săi acces gratuit și nelimitat la clinici medicale și centre de relaxare, sport, masaj și îngrijirea sănătății și frumuseții și preia lunar peste 30% din costurile abonamentelor, pentru ca angajații să beneficieze de tarife preferenţiale la activități sportive și de relaxare.

Kaufland România devine astfel prima companie de pe piața de retail care acordă angajaților acest tip de beneficii în parteneriat cu Pegas și 7card.

Prin parteneriatul cu producătorul român de biciclete, Pegas, Kaufland România își încurajează angajații să achiziționeze biciclete și să adopte astfel un stil de viață sănătos, activ și să contribuie în același timp la reducerea poluării și a traficului, subvenționând, alături de furnizor, costurile bicicletelor Pegas cu până la 60%.

Angajații pot opta fie pentru o bicicletă 100% românească de adult, fie pentru una pentru copiii lor. Kaufland România este prima companie pe piața de retail din țara noastră care contribuie la achiziționarea bicicletelor pentru angajați, susținând în același timp și producătorii români. Numărul total de biciclete subvenționate în cadrul acestui parteneriat este de peste 2000 bucăți.

Compania aduce, de asemenea, noi beneficii pentru angajați prin intermediul programului 7card – un instrument care oferă acces gratuit la o rețea de clinici medicale, centre de relaxare & sport, precum și reduceri la aproximativ 300 de comercianți și se poți bucura de servicii de masaj și înfrumusețare, kinetoterapie, stomatologie și altele. Ca noutate, începând din luna iulie 2018, compania preia lunar, alături de furnizor, o parte din costuri, pentru ca angajații Kaufland România să beneficieze de tarife preferenţiale la piscină, dansuri, yoga, pilates sau la încă alte 20 de activități sportive și de relaxare.

De asemenea, programul oferă posibilitatea de a achiziționa abonamente pentru însoțitori, iar compania preia contribuția pentru primul copil cu vârsta de până la 16 ani.

În această perioadă, Kaufland derulează campania ABC-ul pentru o viață deplină, prin care și-a propus să inspire oamenii să adopte un stil de viață responsabil, conștient și mai atent, fie că este vorba despre propria persoană, familie, cei din jur sau față de mediul înconjurător. În linie cu acest demers, prin noile beneficii, compania motivează și angajații să fie mai activi și atenți la îngrijirea sănătății lor. În prezent, peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România. (A.D.).

 

 

2018-08-14T14:57:02+00:00 August 14th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories