KFC România sprijină integrarea socio-profesională a persoanelor din medii defavorizate

KFC România susține inițiative și proiecte de educație continuând parteneriatul cu Asociaţia The Social Incubator demarat în 2017.

Pe parcursul anului trecut, prin proiectul „Împreună pentru succesul tinerilor instituţionalizaţi”, 25 de tineri au beneficiat de stagiile de pregătire oferite în cadrul programului, fiind integrați în diferite proiecte de formare profesională şi personală, și au participat la vizite exploratorii în locaţii precum Federaţia Română de Rugby, Casa Experimentelor sau magazinul de instrumente muzicale – Senia Music. Astfel, tinerii au avut ocazia să intre în contact cu diverse domenii, să interacționeze cu personal specializat și să observe activitățile desfășurate de aceștia în cadrul instituțiilor vizitate.

Totodată, tinerii participă la ateliere constructive de dezvoltare, iar subiectele de discuţie variază de la educație financiară la IT sau la redactarea portofoliului de angajare. În cadrul programului sunt dezvoltate și ateliere cu diverși specialiști din arhitectură, sport de performanţă, antreprenoriat şi chiar artişti cunoscuţi din România care le pot oferi tinerilor cunoștințe în domeniu și o sursă de inspirație personală și profesională.

În 2018, proiectul va susține 35 de noi tineri din Bucureşti-Ilfov şi alte zone adiacente, care vor fi incluşi în programele de formare şi sprijiniţi pe tot parcursul lor de integrare.

„Susținerea educației face parte din strategia noastră de responsabilitate socială. Ne bucurăm că, prin colaborarea cu Asociaţia The Social Incubator, am avut ocazia să oferim sprijin tinerilor care au nevoie de îndrumare în dezvoltarea lor personală şi profesională, reuşind astfel să contribuim la consolidarea evoluției acestora. Vom continua acest proiect astfel încât și mai mulți tineri să beneficieze de programele oferite în cadrul organizației.”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group. (A.D.).

 

 

 

 

 

2018-09-10T14:15:50+00:00 August 27th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories