Politia Romana si Lidl dau „Verde la educatie pentru circulatie”

Pentru al cincilea an consecutiv, Politia Romana si Lidl a demarat cea mai ampla campanie de educatie rutiera la nivel national “Verde la educatie pentru circulatie”.

Lectia de circulatie rutiera a avut loc simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara pe 30 septembrie, cand au fost asteptati sa participe toti copiii cu varste intre 4 si 10 ani.

Devenit traditie deja, parteneriatul dintre Politia Romana si Lidl are ca scop educarea copiilor in privinta importantei cunoasterii si respectarii regulilor de circulatie. Scopul acestei campanii este unul pe termen lung, anume reducerea numarului de accidente rutiere in care sunt implicati copiii. Pe parcursul editiilor anterioare, peste 50.000 de copii au luat parte la lectiile interactive sustinute de politisti si si-au insusit informatii esentiale despre cum pot deveni pietoni responsabili.

“Verde la educatie pentru circulatie este unul dintre primele proiecte de responsabilitate sociala demarate de Lidl in Romania. Alaturi de partenerii nostri de la Politia Romana, am vazut cum acest proiect creste cu fiecare editie si ne dam seama ca, pe termen lung, poate avea un impact pozitiv major in societate. Vom continua sa ne implicam activ in transmiterea informatiilor esentiale catre cei mici si parinti, pentru a ii ajuta sa devina pietoni responsabili. Asadar, ii asteptam in numar cat mai mare pe toti cei care doresc sa participe la lectia de educatie rutiera, in parcarile magazinelor Lidl din tara, pe 30 septembrie”, a declarat Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

 

2017-10-03T15:02:21+00:00 October 3rd, 2017|C S R|

About the Author:

Categories