Teach for Romania și UniCredit Bank au schimbat viețile a 1.000 de elevi

La începutul acestei luni, 60 copii din clasele a VII-a și a VIII-a ai Școlii din Fundeni au avut parte de două zile de activități în București și Snagov, ca parte a celei mai recente acțiuni Teach for Romania și UniCredit Bank.

Elevii au participat la ateliere unde au discutat despre importanța educației, s-au întâlnit cu oameni care și-au depășit condiția și au dezbătut împreună ce contribuție a avut educația în viața lor.

Acțiunea a marcat deschiderea celui de al 4-lea an consecutiv al parteneriatului strategic dintre UniCredit Bank și Teach for Romania. Colaborarea pe termen lung a constat în formarea și pregătirea a 12 profesori care au schimbat viețile a aproximativ 1.000 de copii din localitatea Fundeni.

„Activitatea din februarie, reprezintă doar una dintre modalitățile prin care UniCredit Bank contribuie la generarea unui impact pozitiv în comunitate. Susținem activități relevante pentru copii și cu impact în decizia lor de a nu renunța la școală. Parteneriatul cu Teach for Romania este un angajament pe care îl prețuim, deoarece nimic nu este mai important decât educația. Împreună avem un impact real în viața acestor copii și îi ajutăm să aibă un viitor mai bun. Asigurarea unui mediu educațional decent este primul pas către o societate responsabilă, în care cei născuți în zone defavorizate, precum Fundeni, pot avea o șansă reală”, spune Ina Solomon, CSR & Corporate Sponsorships, UniCredit Bank.

“Localitatea Fundeni din judetul Călărași este o comunitate unde un finanțator, un director-minune, profesori Teach for Romania, împreună cu întreaga cancelarie, părinți și bunici au făcut și fac minuni. În ultimii ani am putut observa un progres real ca urmare a activităților desfășurate, aspect care ne face să fim optimiști în legătură cu viitorul acestor copii. Iar colaborarea cu UniCredit Bank ne-a asigurat un partener implicat, care înțelege importanța muncii pe care o depunem”, Corina Puiu, Co-Fondator și Director Executiv, Teach for Romania.

UniCredit Bank s-a implicat încă de la începutul programului Teach for Romania și a sprijinit inițiativa prin activități relevante pentru copii și cu impact în decizia lor de a nu renunța la educație. (A.D.).

 

 

2018-02-13T20:00:58+00:00 February 13th, 2018|C S R|

About the Author:

Categories