Mentorat pentru tinerele de la sat oferit de femei de cariera

45 de tinere din 12 sate din sudul Romaniei au cunoscut femei de cariera din Bucuresti si au povestit despre viitorul lor profesional in cadrul evenimentului “Inspiratie pentru viitor”, organizat recent de Fundatia PACT si AVON Cosmetics Romania.

Cele 45 de fete provin din 12 comunitati din sudul Romaniei, iar femeile de cariera le-au oferit o perspectiva asupra unor domenii ca business, media si comunicare, antreprenoriat, resurse umane, administratie publica. Ele au petrecut o zi impreuna si au povestit despre reusitele si provocarile lor, respectiv despre comunitatile din care provin fetele si nevoile cu care se confrunta, dar au facut si planuri pentru a pastra legatura in continuare.

“Sunt aici pentru oricine are nevoie de indrumare. Asa am crescut si eu, prin a invata de la ceilalti, fie ca erau furnizori, clienti sau parteneri. As vrea sa ofer o sansa unei tinere antreprenoare sa-si ia zborul, dar pentru asta mai intai trebuie sa invete sa mearga. Asta am facut pe 31 martie, a invatat sa mearga intr-o afacere de un anumit nivel”, spune Daniela Mariscu, fondator Aquatica Experience.

A doua zi, cele 45 de tinere au participat la un atelier de dezvoltare personala. Au descoperit noi lucruri despre ele, si-au confruntat fricile si au facut un plan de viitor, toate alaturi de Oana Radu, Chief Happiness Officer.

Inspiratie pentru viitor este unul dintre proiectele prin care Fundatia PACT sprijina accelerarea dezvoltarii comunitatilor rurale din sudul Romaniei prin interventii sustenabile in educatie, sanatate, locuire si antreprenoriat social. (A.D.).

 

 

 

2017-04-10T12:38:24+00:00 April 10th, 2017|C S R|

About the Author:

Categories