Categorized | C S R

UBER si FRURU lanseaza UberFEEDS

UberFEEDS-Blog

UBER si FRUFRU au dezvoltat impreuna un parteneriat prin care, zi de zi, sute de produse alimentare sanatoase si proaspete vor ajunge, pentru inceput, la beneficiarii a trei organizatii: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Fundatia Regina Maria si Asociatia SOS Satele Copiilor.

Initiativa vine in contextul in care, in Romania, se arunca anual 5 milioane de tone de mancare. In acelasi timp, peste 500.000 de persoane sufera de foame si traiesc zi de zi la limita subzistentei.

UberFEEDS este o modalitate concreta de a reduce risipa si de a distribui alimente catre oamenii care au nevoie de ajutor. In drumul lor spre casa sau intr-o pauza intre curse, soferii parteneri Uber merg la magazinele FRUFRU, ridica produsele alimentare si le transporta apoi catre asociatiile partenere. Acestea se ocupa mai departe de distributia produselor catre familii, copii si batrani care au nevoie de ajutor, contribuind astfel la reducerea risipei.

”Cu UberFEEDS facem un nou pas – ne implicam activ in viata oamenilor din oras cu ajutorul comunitatii soferilor parteneri Uber care, in drumul lor spre casa sau in pauza dintre curse, colecteaza produsele FRUFRU si le doneaza asociatiilor partenere care au nevoie de ajutor. Am pornit UberFEEDS cu trei asociatii partenere in a caror misiune credem, insa ne propunem sa crestem numarul beneficiarilor de-a lungul timpului”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber Romania.

”UberFEEDS e foarte important pentru noi deoarece e un proiect perfect aliniat cu motivul principal pentru care exista FRUFRU: acela de a face bine. UberFEEDS e solutia frumoasa si rapida prin care putem oferi ajutor asociatiilor partenere, reducand pierderile de mancare la minim sau deloc. Speram ca acest proiect sa inspire cat mai multe organizatii sa se alature cauzei si proiectul sa devina astfel un catalizator de bine la nivelul intregii comunitati”, au declarat reprezentantii FRUFRU Fara Bazaconii. (A.D.).

 

 

 

 

Tag-uri: , , , , ,
Concordia - brutaria
Global Compact Romania
IMM Responsabil Social
CSR Academy
CSR Nest
CRCA
Roalimenta
Concordia 2%

Urmareste-ne pe Facebook

octombrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031