200 de ONG-uri romanesti pot beneficia de 9 mil. $ pentru promovarea in Google

Asociatia Europa Digitala, prima organizatie partener certificat Google din Romania anunta ca pentru anul 2016, a alocat 200 de locuri pentru programul “WEB-ONG”, care cumuleaza un fond de 9 milioane de dolari in Granturi Google, pentru promovarea organizatiilor in mediul online.

Organizatiile inscrise in programul “WEB-ONG” au beneficiat, anul trecut, de peste 1 milion de accesari ale paginilor de Internet si peste 16 milioane de afisari in motoarele de cautare ale proiectelor sociale derulate de acestea.

Programul “WEB-ONG” are menirea de a ajuta ONG-urile din Romania sa-si dezvolte capacitatile de promovare, prin construirea gratuita a paginilor web si de aplicare la diverse granturi internationale, printre care si Google Ad Grants for nonprofits, care ofera acestora un buget lunar de 10.000 de dolari, pe care il pot folosi pentru publicitatea online in motorul de cautare Google.

Programul dedicat organizatiilor non-profit a fost lansat in Romania, in contextul in care un studiu dat publicitatii de iVox.ro, arata ca doar jumatate dintre ONG-urile romanesti se promovau online in 2015, iar 81,58% dintre acestea nu au aplicat niciodata pentru o finantare nationala sau internationala destinata organizatiilor non-profit. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

2016-02-22T23:48:32+00:00 February 23rd, 2016|ONG [track]|

About the Author:

Categories