Asociatia Europa Digitala deruleaza un sondaj despre societatea civila

Asociatia Europa Digitala deruleaza pe parcursul lunii martie, prin platforma online iVox un sondaj de opinie care are scopul de a studia si identifica elemente comportamentului civic si filantropic al respondentilor, prezenta ONG-urilor si impactul acestora asupra vietii cotidiene, si modalitatile de promovare a proiectelor sociale si campaniilor orientate catre comunitate.

Sondajul cuprinde 35 de intrebari si dureaza in medie 10 minute. Rezultatul sondajului va fi interpretat de caatre un sociolog, care va fi transmis printr-un comunicat de presa, in cursul lunii aprilie.

Sunt invitati sa participe la sondaj toti membri comunitatii civile si ai ONG-urilor din Romania. Obiectivul principal este creionarea unui portret transparent al comunitatilor care desfasoara activitati in propriul interes dar si in interes general, si identificarea de noi oportunitati prin care ONG-urile se pot promova in randul grupului tinta si a beneficiatilor, astfel incat rezultate activitatilor si a campaniilor sa fie cat mai benefice. (A.D.).

 

2015-03-05T23:55:51+00:00 March 6th, 2015|ONG [track]|

About the Author:

Categories