Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare cu sprijinul organizatiei ECOTIC

Ateliere Fara Frontiere lanseaza de pe 3 pana pe 30 aprilie 2017 un nou apel la propuneri de proiecte, pentru dotare cu 500 de calculatoare reconditionate, dedicat institutiilor de invatamant si ONG-urilor din comunitati defavorizate, la nivel national.

In 2016 Assoclic a devenit Educlick, plecand de la constatarea ca in ultimele editii ale acestui program din ce in ce mai multe institutii de invatamant aplica pentru dotarea cu calculatoare. Prin intermediul programului Educlick 1/2017 institutiile de invatamant, asociatii si fundatii si alte organizatii care activeaza in domeniul educatiei si incluziunii sociale vor putea beneficia de 500 de calculatoare reconditionate in atelierul de insertie socio-profesionala al Ateliere Fara Frontiere.

Programul Educlick este realizat cu sprijinul ECOTIC, singura organizatie a producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE) din Romania, care finanteaza activitatea de reutilizare.

Organizatiile eligibile interesate vor putea completa formularul de candidatura intre 3 si 30 aprilie 2017 pe website-ul proiectului www.educlick.ro, unde este disponibil si regulamentul programului Educlick. Proiectele eligibile vor fi punctate si selectate de un juriu independent format din parteneri si finantatori ai Ateliere Fara Frontiere. (A.D.).

 

 

2017-04-03T14:51:52+00:00 April 3rd, 2017|ONG [track]|

About the Author:

Categories