Campania nationala “Zambetul din cutie”, la a doua editie

Asociatia Sansa Ta, in parteneriat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Fundatia Pretuieste Viata, Romaero Baneasa, Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului, Asociatia de Fotbal Corporatist, Directia de invatamant din cadrul Primariei Sector 3 –  impreuna cu 25 scoli din Bucuresti si Ilfov organizeaza joi, 28 noiembrie concertul umanitar ‘’Zambetul din cutie”, editia a doua.

Concertul se va desfasura la Palatul Parlamentului si se va bucura de participarea artistilor Paula Seling, Alexandra Usurelu, Ansamblu “Romanasul” din cadrul Palatului National al Copiilor, Trupa Merci Band, Heart Core, Omar Arnaout, Letitia Roman si Corul de Copii “Flori si Stele”, care vor sustine benevol acest eveniment. Prezentatorul evenimentului va fi Gabriel Coveseanu, iar invitatul special, George Mihaita.

Campania umaitara “Zambetul din cutie” este realizata pentru a ajuta copiii saraci din 10 judete ale tarii (Bacau, Ialomita, Ilfov,  Bucuresti, Prahova, Iasi, Vaslui, Timisoara, Mehedinti, Dambovita). Scopul acestei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora in perioada 10-16 decembrie 2013 la peste 12.000 dintre copiii cei mai saraci din tara, care traiesc in 30 de sate si comune, selectate pentru anul 2013 de catre organizatori, cu ajutorul primariilor locale.

Pe 18 decembrie 2013 la Sun Plaza, in cadrul campaniei de craciun ,,Zambetul din cutie, se vor oferi 100 de cadouri pentru copiii din Bucuresti de la Case de tip famililial si copii provenind din familii foarte sarace.

Institutiile scolare implicate in campania “Zambetul din cutie”, din Bucuresti si Ilfov sunt:  Colegiul National “Mihai Viteazu”, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, Scoala nr. 195, Colegiul  Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul National “Octav Onicescu”, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Şcoala Nr. 17 “Pia Bratianu”, Olga Gudynn International School, Şcoala Nr. 11 “Ion Heliade Radulescu”, The Lauder-Reut Educational Complex, Scoala Nr. 45, Scoala “Jean Monet”, Colegiul German “Goethe”, Gradinita “Learn With Music”, Scoala Generala nr. 195, etc.

Proiectul “Zambetul din cutie” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice dar si a companiilor in sustinerea materiala si financiara a persoanelor defavorizate. (A.D.)

2013-11-10T23:18:44+00:00 November 11th, 2013|ONG [track]|

About the Author:

Categories