Colgate și Crucea Roșie oferă consultații stomatologice gratuite pentru elevi din 20 de orașe

Colgate, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizează, în perioada octombrie – decembrie 2017, Programul Zâmbete Colgate prin care oferă consultații stomatologice gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României.

Programul face parte din campania România merită zâmbete Colgate, care a pornit în căutarea poveștilor din spatele zâmbetelor românilor și va continua misiunea Colgate de educare în privința importanței vizitelor regulate la dentist și a igienei orale zilnice de la o vârstă fragedă. Elevii înscriși vor beneficia de consultații stomatologice profesionale gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții de igienă orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală. Ambasadorul campaniei România merită zâmbete Colgate este Andra Măruță.

„În fiecare an dezvoltăm programe și campanii care ne ajută la îndeplinirea misiunii de a oferi românilor zâmbete Colgate sănătoase. În 2017, am lansat campania România merită zâmbete Colgate prin care am demarat Programul Zâmbete Colgate dedicat elevilor. Pe lângă lecțiile educaționale de igienă orală pentru copii, pe care le organizăm de mai bine de 25 de ani, anul acesta facem un pas înainte și mergem în școli din 20 de orașe, pentru a oferi consultații stomatologice gratuite, acolo unde este mare nevoie de astfel de inițiative. Prin acest program, vom continua să informăm comunitățile pe plan local despre cât de important este să ai o igienă orală corectă”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.

Programul Zâmbete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română din țară, se desfășoară în perioada 7 octombrie – 17 decembrie și oferă consultații stomatologice profesionale copiilor din clasele primare (0-IV). Programul se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe ale României: Iași (Târgu Frumos, Pașcani), Arad (Chișineu Criș, Nădlac), Bihor (Beiuș, Marghita), Bacău (Dărmănești, Buhuși), Galați (Tecuci, Galați), Botoșani (Bucecea), Dolj (Filiași, Băilești), Vâlcea (Drăgășani, Horezu), Buzău (Nehoiu, Râmnicu Sărat) și Brăila (Însurăței, Brăila). Pe lângă consultații, copiii au  parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

În paralel, Colgate desfășoară Programul Colgate Bright Smiles, Bright Futures, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție. Colgate a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. (A.D.).

 

 

 

 

2017-11-01T09:12:59+00:00 November 1st, 2017|ONG [track]|

About the Author:

Categories