Categorized | ONG [track]

Constanța va avea pe 5 decembrie o Gală a Voluntarilor

foto 2 constanta

Gala Voluntarilor Constanţa 2017, eveniment anual de celebrare a voluntariatului, va avea loc  pe 5 decembrie la Pavilionul Expozițional, începând cu orele 17.00 şi va reuni douăzeci şi două de asociaţii şi fundaţii locale, Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, instituţii de învăţământ din judeţ, autorităţi, companii, parteneri străini, sute de voluntari de toate vârstele.

Cu această ocazie, organizaţiile nonprofit constănţene le mulţumesc celor mai implicaţi voluntari pentru ajutorul acordat de-a lungul anului, premiindu-i în cadrul Galei Voluntarilor.

Anul acesta, evenimentul are un alt format, eliminându-se competiția, astfel încât să se sărbătorească spiritul voluntariatului plecând de la premisa că fiecare voluntar este important în tot ceea ce face!

Un număr de 173 de premii vor pleca către voluntarii propuşi de către ONG-urile participante, la secţiunile:  Viitori voluntari, copii care fac voluntariat, cu vârsta cuprinsă între 5-14 ani, voluntarul junior, voluntarul senior, voluntarul străin, coordonatorul de voluntari,  unitatea de învăţământ cea mai implicată, compania anului, jurnalişti care au promovat iniţiativele de voluntariat.

Se oferă şi două premii speciale: Premiu pentru progres în buna practică a certificării competențelor dobândite în contextul nonformal al voluntariatului acordat de Centrul Regional de Resurse pentru Organizaţiile Neguvernamentale CENTRAS Constanţa și „Trofeul Prieteniei”, care ajunge la trei organizații din străinătate pentru buna colaborare cu organizații locale.

Naţiunile Unite au desemnat în anul 1985 data de 5 decembrie, ca Ziua Internaţională a Voluntarului. Această zi este dedicată efortului tuturor persoanelor care au adus o contribuţie importantă societăţii prin voluntariat şi este celebrată în întreaga lume. (A.D.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag-uri: , , , , , ,
Roalimenta
IMM Responsabil Social
Concordia 2%
CSR Academy
CSR Nest
CRCA
Global Compact Romania
Concordia - brutaria

Urmareste-ne pe Facebook

decembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Noi    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031