Fundatia Regina Maria a castigat Marele Premiu al Gala Societatii Civile 2015

Marele Premiu a fost castigat de Fundatia Regina Maria pentru proiectul “Policlinica Sociala Baba Novac” în cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei Societatii Civile. Policlinica Sociala Baba Novac ofera acces la servicii medicale de calitate pentru 1.500 de pacienti, persoane fara venit si fara asigurare medicala.

Proiectul este, de asemenea, castigatorul Premiului I la sectiunea Sanatate. În total, 40 de organizatii ale sectorului asociativ au fost premiate în cadrul celor 17 sectiuni ale competitiei.

Festivitatea de premiere s-a desfasurat sub sloganul campaniei de anul acesta: “De nu faci nimic, cu nimic o sa ramai. Implica-te în probleme sociale!”. Gala a fost prezentata de Mircea Toma, cofondator ActiveWatch, si Vlad Mixich, cofondatorul MedAlert, iar cei peste 700 de reprezentanti ai sectorului asociativ din Romania, reprezentanti ai sectorului privat si ai sectorului public, ai mediului academic, jurnalisti, cercetatori, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si personalitati publice, care s-au aflat în sala, au sustinut mesajul Galei de anul acesta.

Juriul 2015 a fost format din 50 de specialisti în implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului asociativ, consultanti în CSR, comunicare, corporate affairs si community affairs.

Au fost evaluate 150 de proiecte si programe, 147 fiind înscrise in competitie si patru în sectiunea-galerie Think Tank, extra-competitie. (A.D.).

2015-06-16T23:35:52+00:00 June 17th, 2015|ONG [track]|

About the Author:

Categories