Google are primul ONG partener certificat in Romania

Asociatia “Europa Digitala” continua proiectul national “WEB-ONG”, demarat in luna ianuarie 2015 in Romania prin care si-a propus sa dezvolte capacitatile de promovare a ONG-urilor, implicit sa creasca increderea romanilor in organizatiile neguvernamentale.

Proiectul prevede construirea paginilor web pentru cele aproximativ 30% dintre ONG-urile care nu detin website de prezentare, desi acest lucru este obligatoriu atunci cand acestea aplica la orice tip de finantare. Totodata, prin aderarea la proiectul “Web-ONG”, se faciliteaza accesul ONG-urilor la diverse granturi internationale, printre care si Google Ad Grants for nonprofits, care ofera organizatiilor o sponsorizare lunara de 10.000 de dolari, pe care o pot folosi pentru publicitatea online in motorul de cautare Google.

In prima parte a acestui an, Asociatia “Europa Digitala” a devenit primul ONG partener certificat Google din tara noastra, avand in echipa 5 specialisti Google Certificati, coordonati de presedintele Remus Lucut, de asemenea specialist Google certificat.

“Ne bucuram foarte mult ca proiectul WEB-ONG a avut succes in Romania, dovada face faptul ca am obtinut certificatul de Partener Google si am reusit sa integram sistemele TIC in activitatea ONG-urilor din Romania, sa crestem rata de absorbtie a fondurilor nationale si internationale oferite pentru dezvoltarea organizatiilor non-profit si, mult mai important, sa crestem gradul de incredere a populatiei in organizatiile neguvernamentale”, declara Remus Lucut, presedintele Asociatiei “Europa Digitala”. (A.D.).

2015-07-14T09:53:40+00:00 July 14th, 2015|ONG [track]|

About the Author:

Categories